Açıklama

Güllü Lokum

Önceden hazırlanmış olan özel lokum harcı, lokum kazanlarında karıştırılarak kaynatılır. Kaynama sırasında gül aroması eklenir.  Belirli bir süre daha kaynatıldıktan sonra dinlendirilmek üzere pasalara alınır. Belirli bir süre bekledikten sonra lokum kesme makinesinde küpler halinde parçalara ayrılır. Kesimi yapılan lokum tanelerinin yüzeyi pudra şekeri ile kaplanarak gramajına göre titizlikle paketlemesi yapılır. BAHTİYAR DOĞAN müşterilerinin beğenisine sunulmak üzere sevk edilir.

İçindekiler: Şeker, mısır nişastası, asitlik düzenleyici (sitrik asit), çeşidine göre doğal (gül, limon, nar, portakal, çilek, muz, kivi, kakao, bergamot) aroması, çeşidine göre (çöğen suyu, Hindistan cevizi, fındık içi, Antep fıstığı, badem içi, ceviz içi, yer fıstığı içi)çeşnisi. Çeşidine göre renklendirici (tartrazin e102, sunset yellow e110, teagreen e233)

Ek bilgi

Gramaj

250 G, 400 G, 500 G, 1 KG