Açıklama

Meyveli Lokum

Her biri farklı meyveli olan özel lokum karışımları önce farklı lokum kazanlarında kaynatılır. Daha sonra pasalara alınarak dinlendirilir. Sarma lokumun yapımı diğer küp lokumların yapımından biraz daha farklı olmakla birlikte, farklı bir lezzet deneyimi de sunmaktadır. Pasalarda dinlendirilen lokumlar lokum tezgahlarında özel merdaneler yardımıyla düzleştirilir. Lokum hamuru istenen kalınlığa ulaştıktan sonra, içerisine daha önceden hazırlanmış olan farklı karışımdaki lokum yerleştirilerek, usta ellerde sarımı yapılır. Son olarak sarımı yapılan lokumların yüzeyleri  Hindistan Cevizi ile kaplanır. İsteğe göre özel lokum makaslarıyla kesimi yapılarak veya kesimi yapılmadan paketlenerek servisi yapılır.

İçindekiler: Şeker, mısır nişastası, asitlik düzenleyici (sitrik asit), çeşidine göre doğal (gül, limon, nar, portakal, çilek, muz, kivi, kakao, bergamot) aroması, çeşidine göre (çöğen suyu, Hindistan cevizi, fındık içi, Antep fıstığı, badem içi, ceviz içi, yer fıstığı içi)çeşnisi. Çeşidine göre renklendirici (tartrazin e102, sunset yellow e110, teagreen e233)

Ek bilgi

Gramaj

250 G, 400 G, 500 G, 1 KG